Agenda Tickets Info Contact Verhuur Foto's
Vrijdag 3 maart
BOTTLES OF LOVE

Open: 20:00 uur / Aanvang: 20:30 uur / Entree: € 5,-


BOTTLES OF LOVE
"Ruim een half uur niet meer nadenken maar gewoon feesten en dansen." Aldus frontman Willem Jonker van de nieuwe Nederlandse 'hyperpop'-band Bottles Of Love over het aanstaande debuutalbum 'Hush' dat op vrijdag 24 februari uitkomt. De album releaseparty vindt een week later plaats, op vrijdag 3 maart in Dolhuis Dordrecht. Voorafgaande aan deze albumrelease brengt de band op 14 februari (Valentijnsdag) eerst nog zijn nieuwe single-video ‘Keep Your Head Up’ uit.

Willem: "We hebben voor Bottles Of Love de muzikale omschrijving 'hyperpop' gemunt: springerige, catchy feelgood pop, rock, big-band en eighties met een punky randje. Voor muziekliefhebbers van zowel 3FM als van Lowlands. Zeg maar een mix van bands als Alphabeat, The Killers en Fall Out Boy. We zijn inmiddels trouwens ook niet echt een nieuwe band meer. Vorig jaar hebben we namelijk al onze eerste twee single-video’s ‘Get These Men Out Of Here’ en ‘So Serious’ uitgebracht. Tijdens komende Valentijnsdag lanceren we onze derde single-video ‘Keep Your Head Up’, waarin ik een gevallen Cupido speel. De week daarna is het vervolgens zover: dan geven we ons debuutalbum aan de mensheid. Uiteraard gaan we er die avond een dik feestje omheen bouwen in Dolhuis in Dordrecht. Het is onze thuishaven dus we spelen voor een thuispubliek."

Robin van Loenen, zanger- gitarist van Destine, nam vorig jaar ‘Hush’ op, waarop onder meer André Kemp (Waylon, Kraak & Smaak, Kane) en Bas van Wageningen (DI-RECT) als muzikanten te horen zijn. De band deed daarna een clubtour met Sunday Sun (Maurice Bolier van Call It Off viel ergens in de zomer van 2016 nog een show in als gitarist) om zich vervolgens volledig te gaan focussen op 2017.


Voorprogramma | Switch Bones
Kersvers Stoner-Pop trio Erik van Haaren (The Undeclinables), Geert Teekens (behoeft hier geen introductie) en Paul Viets (Tarantino) doen hun eerste Dordtse show op 03-03-2017.
www.switchbones.com

Voorprogramma II The Ultraverse
Huub Van Loon (Dearworld, Barry Hay Flying V Formation) is The Ultraverse: Sferische Elektro-Pop, geïnspireerd door artiesten als Trentemoller, Moderat en Bob Moses. Live-band: Pim Mulders en Jos Van Loon De eerste single is vorige week uitgekomen, geniet.

 
Tickets

Laatste nieuws
: Huur nu ook Dolhuis af voor uw bruiloften, privéfeest, bedrijfsfeest of ander evenement!

© 2019 - DISCLAIMER  /  VACATURES  /  PARTNERS / DESIGN: RUWEDATA / WEBSITE: STUDIO H2O