Agenda Tickets Info Contact Verhuur Foto's
Donderdag 13 november
PEPPERSTREET

Open: 20:00 uur / Aanvang: 20:30 / Entree: €2,-

 
Pepperstreet is een indie rock/electro band uit Papendrecht/Oud-Alblas. De band bestaat uit 5 vrienden en worden beïnvloed door bands als Two Door Cinema Club, Kensington, Foals en Bloc Party. De synthesizer is een sterk aanwezig instrument en de muziek is ontzettend dansbaar. Het is een stijl die goed past bij de smaak van jongeren in deze tijd, maar heeft ook verwijzingen naar de 80's.
Het belangrijkste doel van deze band is om het publiek te laten dansen en vooral om een goeie tijd te hebben. Ze proberen er altijd een feestje van te maken met hun eigen nummers, maar af en toe ook met unieke covers. Dit is alles in de eigen stijl van deze band.
 
Pepperstreet heeft zichzelf al enigszins weten te profileren in de Drechtsteden. Zijn het niet de stickers met de vierkantjes, dan heb je ze misschien gezien als support voor de Haagse band Taymir of op het Dordtse festival Big Rivers. Nu wil de band met een nieuwe single inclusief videoclip daadwerkelijk grote stappen gaan maken. 
 
Vorig jaar oktober was er al een release van de debuut-EP 'Awkward Stories About You' in Dolhuis en nu zijn ze terug met een nieuwe single: Chemistry. Net als de debuut-EP is deze single compleet in eigen beheer opgenomen, maar dit keer in een tot studio veranderde Dolhuis. Logisch dus dat de release weer in Dolhuis plaatsvindt! 
 
Support: Rusted Feathers.
 
 
Tickets

Laatste nieuws
: Huur nu ook Dolhuis af voor uw bruiloften, privéfeest, bedrijfsfeest of ander evenement!

© 2019 - DISCLAIMER  /  VACATURES  /  PARTNERS / DESIGN: RUWEDATA / WEBSITE: STUDIO H2O