Agenda Tickets Info Contact Verhuur Foto's
Vrijdag 29 juni
SAN ANDREAS

CRAWLBACK BOOKINGS PRESENTS:

SAN ANDREAS

San Andreas speelde in hun eerste jaar meer dan 100 shows, waarvan bijna een derde in het buitenland. Het was een band die kansen zag in plaats van obstakels en deze met beide handen aanpakte. In 2005 zag hun debuut “The Lover Kills het daglicht. Het album bracht ze de hele wereld over en in datzelfde jaar was het de band met de langste aaneengesloten tour uit Nederland. In 2008 bracht de band hun tweede album “Man Or Monster” uit. En nu, zomaar ineens in 2012, is het tijd voor nog één laatste afscheidsshow.

THE PHOENIX EXPLOSION
De band Green Lizard nam San Andreas in het prille begin vaak mee op sleeptouw. Zanger Remi en gitarist Brian spelen inmiddels met hun nieuwe band The Phoenix Explosion menig podium plat en San Andreas is ronduit vereerd dat ze de avond willen komen versterken!

DEATH OF THE LEGEND
Jonge honden zijn het, die er anno 2012 dezelfde gewoontes op nahouden als San Andreas wanneer het om live shows gaat: ongeremd beuken, alles slopen en zorgen dat je aan het einde van de set geen greintje energie meer over hebt. Hun southern riffs blazen je loeihard van je sokken

HAWSER
De nieuwe Dordtse hardcore band Hawser speelde al menig podium plat, maar vanavond zal hun eerste show plaatsvinden in de thuisstad!

Open: 20:00 uur / Aanvang 20:30 uur / Entree: € 3,-

 
Tickets

Laatste nieuws
: Huur nu ook Dolhuis af voor uw bruiloften, privéfeest, bedrijfsfeest of ander evenement!

© 2019 - DISCLAIMER  /  VACATURES  /  PARTNERS / DESIGN: RUWEDATA / WEBSITE: STUDIO H2O