Agenda Tickets Info Contact Verhuur Foto's
Donderdag 31 mei
LIVE FOR ELLA

Live for Ella is een benefietconcert op donderdagavond 31 mei a.s. in het Dolhuis in Dordrecht met medewerking van een paar geweldige artiesten. Wat te denken van TRAUDES (3FM Talent 2018), Greenfield, Colibri de Band en de WTF Deejays.

Live for Ella moet een feestje worden en dat wordt het ook. Natuurlijk staan we ook stil bij Lymphangiomatosis en Gorham's Disease, want daar gaat het tenslotte om deze avond. Een zeldzame ziekte waar dringend onderzoek naar gedaan moet worden en daar is geld voor nodig. Alvast meer weten ? Kijk dan op www.lgda.eu!

Kom feesten en genieten van goede muziek, laat je informeren en draag bij. Donderdag 31 mei, hou 'm vrij!

Live for Ella @ Dolhuis
Donderdag 31 mei
Dolhuisstraat 51 - Dordrecht
Aanvang 20:00u
Tickets: 12,50 vvk (excl. fee), 15,- aan de deur

TRAUDES
TRAUDES zoekt de grens op tussen hiphop en (elektronische) pop, door krachtige zanglijnen te combineren met pure rap. De band staat garant voor strakke beats, sterke teksten, een overtuigende, groovy liveshow en heel veel energie. Onlangs brachten zij hun nieuwe EP CRLS & GRLS! uit en werden ze uitgeroepen door 3FM Talent 2018. En niet te vergeten: Ella’s choice!

Traudes op YouTube: https://youtu.be/Qamdkl4Sae4


Greenfield
Greenfield is een akoestisch trio met zowel eigen nummers als covers, waaraan zij natuurlijk een vleugje Greenfield toevoegen. Binnenkort zal de eerste EP van Greenfield verschijnen.

Greenfield op YouTube https://youtu.be/o8_tGp2bx5k

Colibri
Zo hip als een flamingo, zo funky als een struisvogel, met de soul van een Japanse nachtegaal, de groove van een specht, de klasse van een kraanvogel en het plezier van de kookaburra. En ze spelen covers, dus een beetje papegaaierig zijn ze ook. Noem ze maar gewoon Colibri!

WTF! Deejays
Marco van der Veeke en Ronald Vijsma vormen het deejay collectief ‘What the FunK!’. Dans en geniet van de vetste Soul / HipHop / Future Funk / Nu Jazz / Groovy House / Drum'n Bass / Latin House / Bossa Nova. En dat allemaal uitsluitend vanaf vinyl!

WTF op Facebook https://www.facebook.com/What-the-FunK-567745496707134/

 
Tickets

Laatste nieuws
: Huur nu ook Dolhuis af voor uw bruiloften, privéfeest, bedrijfsfeest of ander evenement!

© 2019 - DISCLAIMER  /  VACATURES  /  PARTNERS / DESIGN: RUWEDATA / WEBSITE: STUDIO H2O