Agenda Tickets Info Contact Verhuur Foto's
ROUTE & PARKEREN

ROUTE

Klik hier om uw autoroute naar het Dolhuis te plannen met Google Maps.
Dordrecht is centraal gelegen in de randstad en prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Donderdag t/m zaterdag is het nachtnet van de NS beschikbaar. Dit biedt aansluitingen richting Rotterdam-Delft-Den Haag-Leiden-Amsterdam, Utrecht, of Breda-Tilburg-Eindhoven. Kijk op de website van de NS voor actuele vertrektijden.

Vanaf het station is het ca. 15 minuten lopen naar het Dolhuis. Klik hier voor de route.

Ook is het mogelijk om stadsbus 10 te nemen, richting P Energiehuis. Stap uit bij halte Stadskantoor (2de halte vanaf het station). Deze lijn rijdt 2 a 3 keer per uur. De laatste rit is in de regel rond 00:15 uur, ook terug naar het station. Zie de site van Arriva voor de actuele dienstregeling.

PARKEREN

Er zijn meerdere parkeermogelijkheden in de buurt van Dolhuis. 

Parkeergarage Spuihaven
Op loopafstand van het Dolhuis ligt parkeergarage Spuihaven, aan de Spuiboulevard. Dit is tevens een van de voordeligste parkeermogelijkheden in het Centrum.

Tarief:
Per uur (ook op koopavond, koopzondag en bij evenementen) € 1,60. Avondtarief (maandag tot en met zaterdag van 18.00 tot 3.00 uur) € 1,60


Max. dagtarief
maximum dagtarief (10 uur of langer (maximaal 24 uur), maandag tot en met zaterdag) € 14,-. Dagtarief zondag (10 uur of langer, maximaal 24 uur) € 1,40.
 
Betaalmoment
Achteraf

Betaalmiddelen
Munt, biljet, Pin of Chipknip

Voor meer informatie over parkeren in het centrum zie de website van het VVV en de Gemeente Dordrecht.
Een parkeerkaart van het centrum kunt u hier vinden.

Parkeerplaats Weeskinderendijk
Er is ook een open parkeerplaats (op eigen risico) bij de Weeskinderendijk waar  de eerste 24 uur gratis geparkeerd kan worden. Het is wel noodzakelijk om een parkeerticket te halen bij de parkeerautomaat. 
 

Laatste nieuws
: Huur nu ook Dolhuis af voor uw bruiloften, privéfeest, bedrijfsfeest of ander evenement!

© 2024 - DISCLAIMER  /  VACATURES  /  PARTNERS / DESIGN: RUWEDATA / WEBSITE: STUDIO H2O